28. oktoober 2014

JÄÄAEG LIVE!

Tere,

Jaanuaris toob Live Nation Estonia Saku Suurhallis lavale jääetenduse Jääaeg Live!, mille puhul kehtib koolide grupitellimustele eripakkumine. Palume teie abi, et saadaksite seda puudutava info ka Pärnu koolidele. Allpool on lisatud saatekirja tekst ja manuses on täpsem info koos pildimaterjaliga, mis võiks kirjaga koos välja minna. Suured tänud teile ette!


ÃAEG LÃHENEB!
JÃÃetendus JÃÃaeg Live!» Tallinnas, Saku Suurhallis.

16. - 18. jaanuarini esietendub Tallinnas, Saku Suurhallis läbi aegade menukaimal joonisfilmisarjal põhinev kogupere jääetendus Jääaeg Live!  Mammuti seiklus». Etendused toimuvad nii eesti kui ka vene keeles.

Grupitellimuste puhul õpilastega kaasasolev(ad) õpetaja(d) pääsevad etendusele tasuta (õpetajate arv sõltub õpilasgrupi suurusest). Lisainformatsiooni saamiseks grupitellimuste kohta palume pöörduda aadressil jaaaeg@bdg.ee.

Maailma vingeim jÀÀetendus viib pealtvaatajad uhiuute ja pööraste seikluste keerisesse, kus elusuuruses filmitegelased Scrat, Manny, Diego, Sid, Ellie, Virsik, Buck, Eddie ja Mürts koos mitmete uute tegelaskujudega asuvad avastamislusti täis teekonnale. Imeline jutustus hõlmab kaasahaaravat muusikat, ülemeelikuid nalju, iluuisutamist, tantsu- ja õhuakrobaatikanumbreid, kung fu võistluskunsti, jalustrabavaid tehnilisi erilahendusi, pürotehnilisi efekte ja videoinstallatsioone. Vaatemänguline ja meelelahutuslik etendus Jääaeg Live! on mõeldud just suurtele areenidele - keset saali asuval liuväljal toimuv hoiab vaatajate meeli oma lummuses algusest kuni lõpuminutiteni ning läheb hinge kogu perele. jääshow suurejooneline lavakujundus manab silme ette jääaja filmidest tuttava maailma, kus on esindatud maa, jÀÀ ja õhk - Saku Suurhalli tekivad kaljud, koopad, jäämäed, luhad ning muinasjutulised salud. südantliigutav ja lustakas jääetendus toob Sinuni armastatud  tegelased täiesti uudsel ja vaimustaval viisil.


Jääshow videokatkendeid saab vaadata siit:

Lisainformatsiooni etenduste kohta leiab aadressilt: www.fbi.ee

Etenduste ajad:

16. jaanuar (reede)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00) (eesti keeles)

17. jaanuar (laupäev)
kell 11:00 (uksed avatakse 10:00) (vene keeles /
kell 15:00 (uksed avatakse 14:00) (eesti keeles)

18. jaanuar (pühapäev)
kell 11:00 (uksed avatakse 10:00) (eesti keeles)

etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 20-minutiline vaheaeg.

Korraldaja: Live Nation Estonia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar