16. veebruar 2014

Pippin Stuudio Klaasikunsti õpituba

Tere!
Kirjutan Pippin kunstistuudiost. Pakun kooli algklassidele vahvat õpituba. Teemaks oleks klaasisulatus.
Õpitoas valmistavad lapsed ühe värvilise ja särava klaasitöö.
Tunnis jagan lastele erinevaid värvilisi klaasitükke, mille lapsed suuremale läbipaistavale alusklaasile paigutavad.Materjalina kasutan tavalist läbipaistvat klaasi ning spetsiaalset värvilist sulatusklaasi, lisaks peenestatud klaasipuru ja pisut klaaspärleid. Kogu klaasmaterjal on eelnevalt klaasinoaga õigetesse suurustesse ja mõõtudesse lõigatud. Suur alusklaas on jaotatud kolmeks lahtriks, seega koosneb tund kolmest osast, nii, et igas tunnietapis valmib 1 lahter. Tunni lõpuks valmib terviklik töö, kus  on kasutatud 3 erinevat paigutust ja värvigammat.  Valmistööd võtan oma kunstistuudiosse kaasa, mis seejärel lähevad järgemööda klaasisulatusahju. Lõplikult valmis tööd saabuvad tagasi orienteeruvalt paari nädala möödudes.
Õpituba toimuks teie kooli ruumis. Loodan väga, et leiate kursuse tarvis ühe klassiruumi, mida saaks kasutada õpitoa tarbeks. Tunni pikkus on 45 minutit, seega õpituba üldist koolipäeva oluliselt ei sega. Vahetunde kasutan järgmise tunni ettevalmistamiseks.

Hind: 3 eurot osaleja.
Klassiõpetajale on 45 minutit loomingulist pausi tasuta.
Hind sisaldab: Juhendamist, ettevalmistus -ja järeltöid, kõiki materjale:           alusklaas, värviline klaas, klaasipuru, liim ja liimialused, lauakatted, tööde pakendamine, transport, sulatus klaasiahjus, nimesiltide valmistamine ja kleepimine.
Lisaks toon eelnevalt kooli õpetajatele infolehed , kus kõik veel täpsemalt kirjas ning mõned näidistööd.
NB! Näidistööd on illustratiivsed, laste tööd tulevad pisut lihtsamad:).
Kõike ilusat ja peatse kohtumiseni.
Pippin Stuudio.
56 637 226.
Klõpsake siin, et teha valik Vasta või Edasta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar