14. märts 2012

Tule teletorni!

5.aprillil taasavatakse TallinnaTeletorn

Juba aprillis avatakse külastajatelepeale pikka ja põhjalikku renoveerimisprotsessi pidulikult uue hingamisesaanud legendaarne Tallinna Teletorn, millest on saanud paljude võimalustegaelamuskeskus nii suurtele kui väikestele.
Klassikülastus Teletorni aitabtuua vaheldust koolitundidesse pakkudes uusimaid õppevõimalusi saamaksülevaadet Tallinnast, Eestist ja eestlastest. Uued mängulised multimeedialahendused,võimalus saata oma sõbrale teletervitus, katsetada põrandaakendel oma kõrgusetaluvust – kõik see paneb õpilaste silmad särama.
Õpilasi ootab ees ajaloo ekspositsioon,mis räägib Tallinna Teletorni rajamisest ja tema tipphetkedest. Panoraamvaateprogrammtutvustab ajaloolist ja kaasaegset Tallinna. Saavutuste ekspositsioon annabsuurepärse ülevaate Eesti tähtsamatest leiutistest ja kuulsamatest persoonidestläbi aja.
Teletorni näitused on avatud:
SUVEL (mai–september) avatud igapäev kell 10.00–19.00
TALVEL ( oktoober-aprill) avatudK-E kell 11-18 (teisipäeval külastajatele suletud)
Teletornis on õpilastele piletsoodushinnaga 4€ ja iga 10 õpilase kohta üks tasuta pilet. Vajalik onpiletite ettebroneerimine ja ettemaks. Teletorni 21. ja 22. korrusele pääsebkorraga max 100 inimest ja orienteeruv viibimise aeg nendel korrustel on1 tund.
Teletorni parklas on 5 kohta turismibussideleja 60 sõiduautole. Teletorni pääseb linnabussiliinidega 34A, 38, 49 ja288 (peatus "Teletorn").
Tule Teletorni!
3D-film
http://www.teletorn.ee/uus/en/component/content/article/33-pageteaser/16-mulli-sisu1

Fotod:
http://www.teletorn.ee/uus/en/gallery
Lisainformatsioon:
Tanel Tsirgu, SA Tallinna Teletorn programmijuht
E-mail: tanel.tsirgu@teletorn.ee , mob: +372 52 06 608
www.teletorn.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar