9. jaanuar 2012

RMK talvised loodusõppeprogrammid




Lugupeetud koolijuht ja õpetaja!

Koos saabunud lumega alustame registreerimist tavapärasele talvekampaaniale, mis on suunatud üldhariduskoolide õpilastele ja lasteaia lastele. Pakume tasuta loodusõppeprogramme, et jälgida, kuhu jäljed mööda lund lähevad, kas linnukestel on muret ning kuidas mets kasvab ja loodus talvel toimetab. Registreerimine algab 9. jaanuarist.Talviseid programme viime läbi:

16. jaanuarist 2. märtsini 2012

Programmid on üldhariduskoolidele ja lasteaedade lastele tasuta, toimumiskohta tuleb omal käel saabuda. Osadel juhtudel on võimalus programm läbi viia kooli juures või lasteaias – lugege täpsemalt kirjeldustest või suhelge konkreetse looduskeskuse kontaktiga. Talvekampaaniakäigus pakutavate programmide nimekirja looduskeskuste kaupa leiate kodulehelt www.rmk.ee
Teile sobivale programmile registreerumiseks palume täita kodulehel asuvate kirjelduste juurde lisatud registreerimisleht ja saata see programmi pakkuva looduskeskuse elektronposti aadressil või vastava looduskeskusega ühendust võtta. Registreerumisel tasub arvestada, et tasuta programmide arv on piiratud, taotlused rahuldatakse nende saabumise järjekorras.
Kohtume metsas!

Lugupidamisega,
RMK

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar