22. september 2011

Keskkonnaamet kutsub keskkonnahariduse konverentsidele

Keskkonnaamet kutsub osalema keskkonnahariduse konverentsidel, mis toimuvad oktoobris ja novembris. Konverentside sihtrühm on keskkonnahariduse jagajad, tegevõpetajad ja koolijuhid.
6. oktoobrist kuni 22. novembrini toimuvad kuus keskkonnahariduslikku konverentsi pealkirjaga „Keskkonnaharidus kujundab mõtteviisi“.

Registreerumine konverentsidele algab 20. septembril, (v.a Jõhvis 22. novembril toimuv konverents, millele saab registreeruda alates 24. oktoobrist). Registreeruda saab keskkonnaameti kodulehel.
Väimelas 6. oktoobril toimuv konverents on suunatud osalejatele Põlva-, Valga- ja Võrumaalt, järgnevad konverentsid 14. oktoobril Pärnus (osalejatele Pärnu- ja Viljandimaalt), 20. oktoobril Tartus (osalejatele Tartu- ja Jõgevamaalt), 26. oktoobril Kuressaares (osalejatele Hiiu-, Lääne- ja Saaremaalt), 3. novembril Tallinnas (osalejatele Harju-, Järva- ja Raplamaalt) ja 22. novembril Jõhvis (haridusmessi raames osalejatele Lääne- ja Ida-Virumaalt.).

Konverentside eesmärk on teavitada keskkonnaharidusest huvitunud sihtrühma aktuaalsetest teemadest ning arendada keskkonnahariduslikke võrgustikke, soodustada ja tihendada koostööd formaal- ja mitteformaalhariduses keskkonnaharidusega tegelejate vahel.
Konverentsi loengutes ja töötubades käsitletakse keskkonnaharidust ja uut õppekava, aktuaalseid keskkonnateemasid, uurimusliku õppe metoodikaid ja häid kogemusi keskkonnahariduses.
Sissepääs konverentsidele on prii ning osalejatele tagatakse ka tasuta transport maakonnakeskustest konverentsile. Vajalik eelregistreerimine.
Konverentse toetab SA KIK.

Lisainfo: Maris Kivistik, Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja, maris.kivistik@keskkonnaamet.ee , tel. 5183249.

Aet Truu
Keskkonnaameti pressiesindaja
6272 195,51 08854
aet.truu@keskkonnaamet.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar