13. aprill 2014

Kevadised õpitoad Teie koolis

Hea õpetaja!

Kevad koos tähtsate sündmustega on kättejõudmas. Örrekese õpitubades pakume erinevaid meisterdamisi lihavõttepühadeks ja emadepäevaks. Tuleme õpitoaga Teie kooli kohale ja Te ei pea materjalide, töövahendite ega tegevuste läbiviimise pärast muretsema. Kooli poolt vajame vaid klassiruumi, kus õpituba läbiviia.  Õpitoa hinnad jäävad vahemikku 3-6 eurot (juhul kui osaleb vähemalt 5 klassi) ja maksavad ainult need õpilased, kes meisterdamise ajal kohal on.

Örreke pakub kokku üle 20 erineva õpitoa. Kevadisteks tähtpäevadeks oleme eraldi väljatöötanud ka paar uut õpituba.

Lihavõttepühadeks vildime erksaid puuoksa kaunistusi, meisterdame puidust muna-aluseid ja valame kevadvärvides küünlaid. Emadepäevaks saab üllatuskingitusi valmistada, kas kosmeetika, maiustuste, kivi või puidu õpitoas. Emadepäeva õpitubade tellimusi võtame vastu juba nüüd, kuna maikuu kalender täitub meil üsna kiiresti.

Kõik meie õpitoad sobivad ka klassiõhtutele, projektipäevadele, kevadvaheaja linnalaagrisse või suvistesse lastelaagritesse. Palun tutvuge Örrekese erinevate õpitubadega siin.

Viime õpitube läbi nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Täpsema info saamiseks võtke palun meiega ühendust tel.  +372 52 90 207 või e-kirja teel info@orreke.ee

Kaunist kevadet soovides,

Kadrin Pintson
www.orreke.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar