9. oktoober 2013

Lisamaterjale algklasside õpetajatele - soodushinnad kehtivad kuni 15.11.2013

Lugupeetud algklassi õpetaja

Alati tahaks tunnis teha midagi uut ja huvitavat, kuid tihti ei ole aega põnevate tegevuste ettevalmistamiseks või siis on pea koormatud nii paljude muude mõtetega, et tabavalt naljakas tunni sissejuhatus ei tule hetkel pähe. Allecto, firma kes on abimaterjalide ja õppekirjandusega varustanud keeleõpetajaid juba kakskümmend aastat, soovib teid te tänuväärses töös veidi inspireerida ning pakkuda ingliskeelsete raamatute valikut, millest leiate nii metoodilist tuge kui ka paljundatavaid tunnikavasid.

Pakkumises olevate raamatute ingliskeelseid kirjeldusi saate lugeda veebilehel: http://issuu.com/allecto-as/docs/algklassi___petaja_materjalid
Samuti leiate manusest Allecto soodushinnakirja ja tellimislehe. Soodushinnad kehtivad kuni 15. novembrini.

Pakkumisest leiate nii abistavaid käsiraamatuid nagu „How to be an outstanding Primary School Teacher“, kus antakse näpunäiteid nii tunni alustamise, kodutöö määramise, õpilaste erivajaduste ning kõige muu vajaliku kohta, mida saab rakendada nii kohe kui ka pikema aja jooksul (raamatu näidislehekülgi võite lugeda SIIT), kui ka terve kunstiõpetuse sarja Art Express, milles lisaks joonistamisel ja maalikunstile õpetatakse ka skulptuuri ja digitaalset kunsti. Samuti on valikus mitmeid matemaatika raamatuid nii korrutustabelit õpetavaid laule kui New Developing Mathematics sarja paljundatavaid materjale, kus lisaks raamatule on komplektis ka CD-rom muudetavate töölehtedega. Kasutust leiaksid kindlasti ka Instant Lessons sarja raamatud, mis sisaldavad mitmeid õppeaineid lõimivaid mängulisi tunde ning on mõeldud eelkõige ootamatuks kolleegi asenduseks, et saaksite minna asendustundi valmis plaaniga ning köita õpilaste tähelepanu esimest minutist.

Kõik teie küsimused ja päringud on teretulnud. Tellimuse vormistamiseks palun täitke manuses olev hinnakiri/tellimisleht. Raamatute tarneajaks on 3-4 nädalat.

Lugupidamisega
Kristi Martin
müügijuht

Allecto AS
Juhkentali 8
Tallinn 10132
E-R 9-18
L 11-16

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar