21. veebruar 2012

Konverents​ "See on turvaline IT!" - 22. märtsil Pärnus

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL)  kutsub teie kooli õpetajaid  osalema konverentsil „See on turvaline IT!“,  mis toimub 22. märtsil  2012 Pärnus Endla Küünis.

Tehnoloogia ja Internet on tänapäeva noorte elu lahutamatu osa. Sageli tundub, et lapsed ja noored on tehnoloogia kasutamisel täiskasvanutest palju osavamad ja kogenenumad.  Kuid kas me täiskasvanutena oleme alati teadlikud, millega meie õpilased, hoolealused või noored kaaslased tegelikult veebis kokku puutuvad? Kas oskame ära tunda ohtlikke olukordi ning kas teame, kuidas vajadusel noori suunata ja aidata?

Selleks, et neile küsimustele vastus saada, tutvustavad Pärnus  toimuval konverentsil Eesti IT-ettevõtted, mis suunas tehnoloogia areneb ning mida tuleks internetiohutuse seisukohast silmas pidada. Samuti räägitakse, kuidas tõsta noorte teadlikkust Interneti turvalisest kasutamisest ning mida teha ja kuidas sekkuda, kui on põhjust arvata, et  Interneti asjatundmatu kasutamine toob kaasa noore jaoks soovimatuid riske või keerulisi olukordi.

Konverentsil astuvad üles  Webmedia juht Taavi Kotka, Sertifitseerimiskeskuse juht  ja internetiturvalisuse koolitaja Kalev Pihl,  Riigi Infosüsteemi Ameti infoturbeekspert  Anto Veldre, Pelgulinna Gümnaasiumi haridustehnoloog ja projekti Targalt Internetis koolitaja Birgy Lorenz,  BCS Koolituse koolitaja Tarmo Rosenfeldt ning  Politsei- ja Piirivalveameti kriminaalpolitseiosakonna vanemkomissar Anu Baum.

Konverents on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Registreerumine  15. märtsini 2012, registreerumisvormi leiate siit 

Päevakavaga saate lähemalt tutvuda  siin.

elluviimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond". Konverents viiakse läbi Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL)  ja BCS Koolituse koostöös.

Lisainfot veebilehelt www.itl.ee

Heade soovidega,
Urve Mets
BCS Koolitus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar