22. september 2014

Koerhaldjas Mia


Kutse koerhaldjas Mia muusikalile

Vähekindlustatud peredest pärit lapsed pääsevad etendusele tasuta!

Ühel kaunil kargel hommikul võttis koerhaldjas Mia varnast oma jope ja seljakoti ning asus teele, et minna otsima Maaima Kõige Paremat Kingitust oma Kõige Paremale Sõbrale. Kuidas lugu edasi läks ja kas ta selle ka leidis, selgub muusikalis.

Kutsume teid kogu lastegrupiga detsembri alguses Nordea kontserdisaali või Vanemuise teatrisse vaatama muinasjutt-muusikali „Koerhaldjas Mia”. Koerhaljas Mia on lastele mõeldud muusikaline teatritükk, mille libreto autor on Kaari Sillamaa ja kus astuvad üles tuntud Eesti näitlejad ja lauljad Getter Jaani, Kaire Vilgats, Emil Rutiku, Kaarel Orumägi, Contra ning Kaari Sillamaa Laste ja Noorte Muusikateatri lapsed.

NB! Kui teie klassis või rühmas on vähekindlustatud peredest pärit lapsi, kes vajavad tasuta sissepääsu, siis saab grupitellimusi vormistada läbi korraldaja. Palun võtke ühendust Agne Soomega meiliaadressil info@joulumaa.ee.  Tagamaks, et teie rühma lastele pileteid jagub, oleks hea, kui oma huvist võimalikult kiiresti teada annaksite.
Muusikal põhineb 2013. aastal ilmunud Eesti autori Kadi Urbase lasteraamatul „Mia muinasjutud“. Nimitegelane koerhaldjas Mia elab Jõulumemme ja Jõulutaadiga paksus metsas väikeses majas ning läheb ühel päeval sõbrale maailma parimat kingitust otsima.

Etendused toimuvad:

2. detsember 2014 kell 18 Nordea Kontserdisaalis (Tallinn)
3. detsember 2014 kell 11 ja 18 Nordea Kontserdisaalis (Tallinn)
5. detsember 2014 kell 11 ja kell 18 teater Vanemuise väikeses majas (Tartu)

Libreto ja muusika autor: Kaari Sillamaa                       Osades: Getter Jaani, Kaire Vilgats,
Muusikajuht: Hille Savi                                                     Emil Rutiku, Kaarel Orumägi, Contra,  
Kunstnik: Riina Vanhanen                                                 Kaari Sillamaa Laste Muusikateater
Lavastaja ja koreograaf: Katre Jaani


Pileteid saab Ticketrpo müügipunkitedest või www.ticketpro.ee. Piletite hinnad on 10-14 eurot sõltuvalt istekohtadest. Hinna sees on igale lapsele kingitus, mille ta saab jõuluvanalt või päkapikult peale etenduse lõppu.
Muusikali Koerhaldjas Mia korraldaja MTÜ Noor Ise-Loom koondab üle saja vabatahtliku, kes töötavad laste parema tuleviku nimel. Oleme viis aastat korraldanud kogupereüritust Mia Jõulumaa, kuhu oleme toonud tasuta kohale üle 3800 vähekindlustatud perest või puudega lapse. 2013. aasta jõuludeks ilmus raamat Mia muinasjutud koerhaldjas Mia seiklustest.
2014. aastal kutsume lapsed raamatu ainetel sündinud muusikali vaatama. Etendustele Tallinnas ja Tartus ootame kokku kuni 4000 last. Meie eesmärgiks on pakkuda vähemalt kolmandik kohtadest tasuta vähekindlustatud peredest lastele. Samuti loome võimalused etenduse jälgimiseks nägemis- ja kuulmispuudega inimestele.

Meie eesmärgiks on hoolivam maailm: viime kokku erinevad lapsed, vähekindlustatud, tavapered, puudega lapsed. Ühisest tegevusest sünnib mõistmine ja hoolimine.
Koerhaldjas Mia muusikal - et jõulud tuleksid kõigile, igal aastal!

Täiendavate küsimuste või tasuta piletite vajaduse korral palun võtke meiega ühendust järgides allolevaid linke.
E-post: info@joulumaa.ee
Koduleht: www.koerhaldjasmia.eu
Facebook: www.facebook.com/koerhaldjasmia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar